Гучний провал. Дві знаменитості пришли на Met Gala в однакових сукнях

Користувачі мережі відразу почали гадати, чи вдалося знаменитим гостям обмінятися люб'язностями за лаштунками

Минулої ночі в Метрополітен-музеї Нью-Йорку відбувся щорічний благодійний бал Met Gala, гості якого традиційно намагаються перевершити один одного в модних образах. Головним мотивом заходу цього разу стала творчість Карла Лагерфельда. Не обійшлося без курйозів: голлівудська зірка Олівія Уайлд та редакторка Vogue China Маргарет Чжан з'явилися в однакових сукнях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Karla Welch (@karlawelchstylist)

Вбрання відрізнялися лише кольором та наявністю шлейфу в однієї із гостей зіркової вечірки. Олівія була в білій сукні від Chloé, а Маргарет – у чорній.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от fashion archive (@metgala2023updates)

Уайлд і Чжан взяли за основу знамениту «гітарну» сукню Chloe by Karl Lagerfeld із показу 1983 року. І хоча Олівія одягла модернізовану біло-золоту версію вбрання, а аутфіт Маргарет мав драматичну чорну накидку і поділ із золотою обробкою, обидва шати, на жаль, виглядали ідентичними.

Користувачі мережі відразу почали гадати, чи вдалося знаменитим гостям обмінятися люб'язностями за лаштунками заходу. Однак нам цікаво інше: як Ганна Вінтур – голова Met Gala 2023 – могла допустити подібне? Адже вона, як свідчить історія, вже багато років особисто затверджує вбрання запрошених.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: