Дружина Резнікова розповіла, що чоловік обожнює робити вдома

Юлія Зорій з Олексієм Резніковим
фото: instagram/yulia_zoriy

Зорій розповіла, що на робочі теми не спілкується із чоловіком

Телеведуча, психологиня та дружина міністра оборони України Юлія Зорій розповіла про особисті стосунки з Олексієм Резніковим. Про це стало відомо із її інтерв'ю «Сніданку з 1+1».

Зорій розповіла, що на робочі теми не спілкується із чоловіком.

«Він просить не говорити про роботу. Якщо мене цікавлять якісь суперечливі моменти, є якась інформація, він мені їх роз'яснює. Він і так весь час на телефонах, постійно щось вичитує, має багато інтерв'ю… Він може мені показати якийсь текст, попросити подивитись якесь інтерв'ю, дати свою оцінку. Але загалом я у це не лізу. Людина приходить додому просто фізично, але все одно головою він на роботі», – каже жінка.

Юлія зазначила, що вони люблять проводити спільний час вдома.

«На щастя, чоловік смачно готує й обожнює це робити. Тому мені залишається лише обрати серіал чи фільм для спільного перегляду. Вдома ми коти. Взяти щось смачненьке й увімкнути кіно – найкраще дозвілля для нас», – поділилася Юлія з Новим каналом.

Юлія розповіла, що ніколи не бачила Олексія без посмішки та гарного настрою. Каже, що Резніков – її протилежність, тому що він завжди вміє вирішувати проблеми, в той час, коли телеведуча віддає перевагу емоціям. 

«От такий темперамент у людини. Він завжди налаштований, що б не відбувалось – у нього немає проблем. Тобто немає такого, що він би не міг вирішити. І я – людина, яка весь час наче «міністерство паніки та істерики». Мені це дуже допомагає. Я кажу йому: «Дякую, що ти такий» », – каже жінка.

Юлія зазначає, що перебуваючи з ним у стосунках, вона завжди відчуває себе захищеною. Олексій вміє любити та отримувати любов, слухає і дослухається.

Зазначимо, що 2020 року Юлія та Олексій офіційно одружилися, але через карантин весілля не святкували.

Юлія зазначила, що відсвяткують після перемоги, можливо у звільненому Криму.

Нагадаємо, що раніше дружина міністра оборони України Олексія Резнікова, телеведуча Юлія Зорій на своїй сторінці в соцмережі розмістила фото, на якому її чоловік зображений з домашнім улюбленцем – котом породи мейн-кун на прізвисько Хаймарс. Цей чотирилапий з’явився у родині зовсім нещодавно.

До того ж дружина міністра оборони Олексія Резнікова розповіла, що іноді його онуки можуть назвати її бабусею, але вона не ображається.

Читайте також: Молода дружина міністра оборони Рєзнікова розповіла, як вони притиралися один до одного

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: