Іноді називають бабусею: молодша на 20 років дружина Резнікова розповіла про стосунки з його сім'єю

Олексій Резніков з дружиною
instagram.com/yulia_zoriy

Дружина міністра оборони України Юлія Зорій зізналася, що спілкується з донькою Резнікова Анастасією та навіть колишньою дружиною

Дружина міністра оборони Олексія Резнікова розповіла, що іноді його онуки можуть назвати її бабусею, але вона не ображається. Про це вона сказала в інтерв’ю kp.ua.

«Вони йому кажуть – «діду», а він постійно просить – кажіть мені Льоша. Тому вони раз – так, раз – так. Мені кажуть – «Юля», але молодший іноді може забути та говорити – «баба, бабу»… Мені бути бабусею – за честь для цих дітей, тому звертаються і так, і так. Буває, вони просто сміються над цим і кажуть: «Іди до бабусі Юлі», - пригадала Зорій.

За її словами, всі між собою добре ладнають та товаришують.

«Ми чудово спілкуємось і з мамою Насті, першою дружиною Олексія. Іноді збираємось усі разом. У нас дуже прикольні, здорові стосунки. Вона дуже класна жінка, дуже поважаю її», - поділилася Зорій.

Також Юлія розповіла, що перш ніж одружитися пара дуже багато працювала над своїми стосунками, бо до шлюбу було чимало сварок і кілька разів ледь не дійшло до розриву.

«Реально було докладено величезну кількість зусиль, і я говорю це зовсім серйозно. Бажання бути разом було настільки велике, що нам доводилося сідати з ним і говорити про це», - пригадала психологиня.

Нагадаємо, що Leleka Foundation терміново звернулася до Резнікова та Залужного, наголосивши на проблемах тактичної медицини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: