Тодоренко продемонструвала своє цинічне ставлення до ракетної атаки на Одесу

Регіна Тодоренко
фото з відкритих джерел

Регіна Тодоренко опублікувала відео, на якому разом із своїми синами та чоловіком-росіянином насолоджується відпочинком у Туреччині

Телеведуча Регіна Тодоренко потрапила у центр уваги після своєї реакції на ракетний обстріл її рідного міста Одеси.

Регіна Тодоренко вирішила ігнорувати жахливі злочини РФ. Під час того, як в її рідному місті рятують людей і розбирають завали зруйнованих будівель, телеведуча вирішила насолоджуватися розкішним відпочинком у Туреччині.

На своїй сторінці в Instagram Регіна Тодоренко опублікувала відео, на якому разом із своїми синами та чоловіком-росіянином насолоджується відпочинком у Туреччині. В підписі до відео колишня ведуча "Орла та решки" поділилася радісними емоціями від перебування у «райському готелі» з приватним пляжем та особистим багі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Regina Todorenko (@reginatodorenko)

Проте ця публікація спричинила хвилю критики в адресу Регіни Тодоренко. Українці висловили своє обурення та недовіру щодо цинічної поведінки телеведучої, яка опублікувала це відео у день трагедії з ракетним обстрілом рідної Одеси. Коментарі користувачів були насичені негативом і звинуваченнями: «Хвора на голову», «Яка вона в біса одеситка?», «Вона така одеситка, як я королева Іспанії», «Вона нуль для Одеси», «Продажна коза».

Нагадаємо, у ніч з 22 на 23 липня російські війська здійснили чергову масовану атаку по території Одеси та області. Станом на 4:00 годину ранку встановлено, що унаслідок ворожого обстрілу міста Одеса загинула одна людина та 22 – поранено, з них – чотири дитини. 

Раніше повідомлялося, що телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, планує відвідати Одесу. 

Як відомо, батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство колишнього хлопця в окупованій навесні 2022 року Бучі, ні ракетний удар по житловому будинку в рідній Одесі.

Додамо, що російська телеведуча та колишня одеситка Регіна Тодоренко розкритикувала російські ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: