Дочка путініста Машкова, яка підтримує Україну, заявила, що їй загрожує 15 років в’язниці

Марія Машкова з батьком
фото з відкритих джерел

Акторка Марія Машкова боїться повертатися до Росії

Російська акторка Марія Машкова, дочка затятого актора-пропагандиста Володимира Машкова, на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала черговий пост, який присвячений війні в Україні. Марія, на відміну він свого батька, засуджує російську агресію і часто публікує в мережі антивоєнні заклики.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Mashkova (@masha_mashkova_official)

Марія згадала про новий закон про кримінальне покарання «за фейки та дискредитацію російської армії», який був ухвалений в Росії напередодні, і зазначила, що їй навряд чи вдасться приїхати до Москви найближчим часом. Актриса вже багато років живе із сім'єю у США. Марія пише, що кожен її ранок починається однаково: «Відкриваю новини з надією, що війна закінчилась. Але вона йде. Росія, як і раніше, вбиває мирних жителів, розповідаючи, що цілилася у військові основи злісного нацистського ворога. В ім'я збереження російського світу та припинення обмеження російської мови»

«Особисто мені за всі мої пости і виступи, починаючи з лютого минулого року, може загрожувати 15 років в'язниці, якщо я повернуся до Росії. Мені страшно, – написала Машкова. – Повертатися і перевіряти, чи посадять, не планую».

Акторка зізналася, що більше не спілкується з батьком через розбіжності у поглядах на війну в Україні. На своїй сторінці в Інстаграм Марія розповіла, як переживає конфлікти в сім'ї на політичному грунті, і звернула увагу на те, що таких ситуацій у суспільстві чимало. Минулої весни Марія розповіла в інтерв'ю, що після російського вторгнення в Україну батько подзвонив їй і просив повернутися до Росії, щоб «бути гарною росіянкою».

Читайте також: У мережі обговорюють дивну поведінку Ніколь Кідман на хіднику «Оскара»: Вона п'яна? (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: