Дівчина Дантеса облаяла шанувальників за звинувачення у недоглянутому вигляді

Нині Кацуріна з двома дітьми живе у Варшаві
фото з відкритих джерел

Даша Кацуріна не підбирала слів

Ресторатор Даша Кацуріна, яка нещодавно публічно підтвердила свій роман з музикантом та телеведучим Володимиром Дантесом, не стерпіла критики від шанувальників за її нібито недоглянутий вигляд. Даша відповіла незадоволеним хейтерам: слів не підбирала.

«Тут буде моє нерозчесане волосся, тому що я обожнюю своє волосся і так, я вважаю, його привабливим саме в цьому вигляді, – каже Кацуріна. – Тут будуть ретузи, і я в них, тому що це весело. тут буде все з маленької літери, тому що зараз мені подобається не виділяти нічого в тексті (так, я прочитала про bell hooks), тут не буде кожне друге фото з вовою, щоб показати вам як ми любимо один одного. ми це один одному показуємо. тут буде моя українська з помилками, але ненадовго, я розпочала навчання. тут я буду іноді намагатися подивитися краще ніж я. і це не про зовнішність. нові передплатники, так, вам краще чи це прийняти, подивитися, які проекти я роблю з командою, find some inspiration або просто нах#й відписатися».

Раніше «Главком» писав, музикант Володимир Дантес нагадав своїм шанувальникам в соцмережі про легендарну круту музичну композицію Ірини Білик. Співак показав, який раритет знайшов у касетнику авто, яке придбав для ЗСУ. Співак активно займається волонтерством та купує автівки для ЗСУ. В черговому придбаному автомобілі артист знайшов магнітолу та касети. Коли увімкнули альбом Ірини «Фарби», і звідти пролунав голос молоденької Ірини Білик – пісня «Одинокая». Дантес показав цей момент у відео в Інстаграм.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: