Яка ж вона талановита! Дантес знайшов музичний ратитет у авто, яке придбав для ЗСУ

Володимир Дантес
фото з відкритих джерел

Співак займається волонтерством та купує автівки для ЗСУ

Про легендарну круту музичну композицію Ірини Білик нагадав своїм шанувальникам в соцмережі музикант Володимир Дантес. Співак показав, який раритет знайшов у касетнику авто, яке придбав для ЗСУ. Співак активно займається волонтерством та купує автівки для ЗСУ. В черговому придбаному автомобілі артист знайшов магнітолу та касети. Коли увімкнули альбом Ірини «Фарби», і звідти пролунав голос молоденької Ірини Білик – пісня «Одинокая». Дантес показав цей момент у відео в Інстаграм.

Шанувальники підтримали Володю, та написали коментарі: «Обожнюю», «Яка ж вона талановита», «Це дууууже круто», «Пам'ятаю, як я полював колись на цю (піратську) касету на Петрівці»...

Раніше опальна українська співачка Таїсія Повалій, яка продовжує будувати музичну кар’єру в Росії та мовчати про війну, в одному з інтерв’ю розповідала, що заздрила Ірині Білик саме через цю пісню.

«У мене ніколи не було по життю відчуття, що хтось кращий. Я розумію, що кожен має свій шлях, кожному дається свій глядач, своя слава. Якщо я комусь і заздрила, то наприклад так: «Ой, яку гарну пісню Іра Білик заспівала – «Одинокая». Ну пісня дуже гарна, я, звичайно, заздрила», – зізналася Повалій.

 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: