«Діти – як собачки»: Фреймут розгнівала українців новим дописом

Фреймут – мати трьох дітей
фото з відкритих джерел

Зірка поскаржилася на лайку та безсонні ночі в Києві

Телеведуча Ольга Фреймут розповіла про ненормативну лексику серед дітей, порівнявши їх з собачками. Знаменитість опублікувала допис про лайку в Instagram.

На думку Фреймут, політики, медійні персони, дипломати, блогери мають уникати ненормативної лексики, адже від них очікують вищих стандартів і виваженості. Також мати трьох дітей поділилась, як присікати матюки з боку дітей.

«Якщо ви батьки і помітили, що діти підхопили погану мову, час реагувати. Так, діти можуть користуватися лайливим словечком серед однолітків, щоб бути «своїми», але в моїй присутності це зупиняю. Без драми, втім строго даю знати, що мені така розмова не подобається. Діти – як собачки – вони відчувають, блефує господар, чи справді гнівається. У нашій сімʼї спрацьовують довгі промови про те, що матюки застосовуються неблагополучними верствами суспільства, наприклад, зеками та пʼяницями», – наголосила телеведуча.

«Діти – як собачки»: Фреймут розгнівала українців новим дописом фото 1

Користувачі мережі обурилися через порівняння дітей із тваринами й написали під дописом гнівні коментарі:

  • «Оля, при всій повазі до вас і зацікавленості до ваших постів, чи то дійсно Ви писали цей пост ? А саме – «діти, як собачки»…?»
  • «Господи Боже. «Діти, як собачки. Відписуюсь, бо не маю наміру більше читати подібну х*йню»
  • «Та краще вже матюкнутись, чим написати «діти, як собачки»

Також Фреймут поскаржилася на безсонні ночі в Києві через ракетні обстріли. «Я дуже боюся нічок у Києві, боюся проспати тривогу, бо ж малі діти – і сама є затятою фанаткою життя. Тоді заходжу на форуми Telegram-каналів і бачу там суцільні матюки. І хоч сама володію такою лексикою, застосовую її як ліки, коли, наприклад, на мене по зустрічній хтось їде, або виливаю окріп на пальці… Вчені ж довели, що матюки у побуті вгамовують фізичний біль», – поділилася жінка.

До слова, донька Фреймут показала рідкісне фото мами та брата з сестрою (фото).

Читайте також: Фреймут розчулила зверненням п'ятирічної доньки до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: