Чим закінчилася сварка Соловій та Єфросиніної: знаменитості заінтригували

Соловій та Єфросиніна посварилися під час інтерв'ю через російську мову та розмивання культурних кордонів з країною-агресоркою
фото: скрін із відео

Відомі українки запропонували зібрати 1 млн грн на реабілітацію поранених бійців

Телеведуча Маша Єфросиніна й співачка Христина Соловій вирішили поставити крапку у своїй палкій публічній суперечці під час інтерв'ю і конвертувати хейт у допомогу військовим. Знаменитості готові показати повну версію їхньої сварки, якщо глядачі закриють збір для військових. Про це вони повідомили в Instagram.

Відомі українки підкреслили, що кожна з них під час розмови щиро висловили власну позицію. Всупереч тому, що їхні погляди кардинально відрізняються, є те, що їх об'єднує – допомога захисникам. Тож Маша Єфросиніна і Христина Соловій зробили спільну заяву, у якій пообіцяли показати, чим закінчилася їхня палка суперечка за умови, якщо глядачі допоможуть закрити збір для військових.

Зірки переконані: нині не час зосереджуватися на сварках, а краще донатити. Тому запропонували українцям зібрати 1 млн грн на реабілітацію поранених бійців 3-ї штурмової бригади в Авдіївці в обмін на повну версію їхньої сварки.

«Думки різні. Ворог один. В українському соціумі завжди має бути місце діалогу. Ми по-різному проживали і проживаємо це життя, маємо різний досвід та погляди. Але ворог у нас – спільний – Росія. Тому вперше в історії українські ср*чі будуть працювати на нашу спільну перемогу. Якщо зберемо 1 млн грн на реабілітацію поранених бійців 3-ї штурмової бригади в Авдіївці, покажемо вам, чим закінчилась наша дискусія. Так що донатьте, і у всіх своїх суперечках та коментарях в інтернеті не забувайте, хто наш справжній ворог», – зауважили Маша й Христина у спільній заяві.

Нагадаємо, Соловій під час інтервʼю напала на Єфросиніну через «кров українців на руках». Під час інтерв'ю між співачкою і ведучою виникла палка дискусія щодо зірок, які надто довго «розмивали кордони» між Україною й Росією.

Соловій заявила, що суспільство надто толерантно ставиться до таких артистів, на руках яких кров українців. До когорти таких знаменитостей Христина віднесла й Машу. У відповідь Єфросиніна назвала Соловій лицеміркою й аутсайдеркою шоубізу.

На цьому інтерв'ю перервалося й жінки перейшли до іншої теми. Українці почали жартувати, що готові «скинутися», якщо Маша й Христина покажуть, чим же закінчилася їхня перепалка. Власне, це й надихнуло зірок конвертувати свою сварку в збір.

Як відомо, Христина Соловій розставила крапки над «і» у мовному скандалі після інтерв'ю Єфросиніній. Співачка відповіла хейтерам, які захищають російську мову.

Читайте також: На чиїх руках кров? Українці обговорюють дуель Соловій та Єфросиніної

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: