Гучний скандал. MI5 має секретне досьє про гомосексуальні стосунки короля Чарльза III

Обкладинка американського таблоїду Globe Magazine
фото з відкритих джерел

Колишня дружина короля принцеса Діана розповіла всю правду синам

Американський таблоїд Globe Magazine стверджує, що до британського парламенту надійшло секретне досьє контррозвідки MI5, в якому розповідається про таємне гомосексуальне життя монарха Чарльза III.

За інформацією видання, що Чарльз став геєм ще за часів навчання в приватному інтернаті Гордонстаун, і потім протягом 60 років перебував у стосунках із різними партнерами чоловічої статі. Інсайдери повідомили, що колишня дружина короля принцеса Діана розповіла всю правду синам. Мовляв, Чарльз сам колись їй зізнався, що зраджував з іншими чоловіками.

«Він зізнався і своїй нинішній дружині Каміллі в зрадах з чоловіками. Це досьє – динаміт, який підірве правління принца Чарльза ще до того, як він встигне коронуватися», – каже інсайдер з Букінгемського палацу. Globe Magazine пише, що Букінгемський палац умовляє короля зректися і передати трон принцові Вільяму, оскільки скандал загрожує статусу монархії.

Раніше «Главком» писав, що Чарльз III звільнив молодшого брата з усіх державних посад, позбавивши при цьому герцога Йоркського як роботи, а й почесних військових звань. І це було лише початком.

Нагадаємо, неприємності у принца Ендрю почалися, коли американка Вірджинія Джуффре подала на нього до суду, стверджуючи, що він вступав з нею у статеву близькість у 2001 році, коли дівчині було 17 років. Ендрю був тісно пов'язаний із мільярдером-педофілом Джеффрі Епштейном. За словами Вірджинії Робертс, яка звинувачує принца в сексуальному насильстві, засуджений злочинець дружив із сином Єлизавети II багато років. Джуффре звинувачувала Епштейна в тому, що він здавав її в сексуальну «оренду» впливовим людям, своїм друзям та діловим партнерам, включаючи принца Ендрю. Пізніше принцу та Вірджинії вдалося досягти мирної угоди. Однак старший брат упевнений, що Ендрю ніколи не перестане асоціюватись із цим скандалом.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: