Блогерка-мільйонник Даша Квіткова та телеведучий Микита Добринін розлучаються

Подружжя виховує сина
фото з відкритих джерел

Квіткова розповіла, що проблеми у стосунках почалися задовго до війни

Блогерка-мільйонник Даша Квіткова повідомила, що розлучається з телеведучим Микитою Добриніним. Цією новиною вона поділилася на своїй сторінці в Інстаграм.

«Ми не разом. Не буде брудної білизни та пошуків винних. У нас росте син і ми робимо все, щоб залишитися просто в здорових батьківських стосунках. Я буду вдячна за розуміння та повагу до рішення, яке ми прийняли. Прийняли не для вас, а для себе та свого подальшого життя», – написала Квіткова в Інстаграм.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній Квіткова розповіла, що проблеми у стосунках почалися задовго до війни.

«Це було рішення обох, але першою на розмову вийшла я. Нікіта мене підтримав, тому що відчував те саме. Ми були разом 24/7. Ми просто в якийсь момент зрозуміли, що, по-перше, ми дуже перенасичилися один одним. По-друге, у нас різна швидкість. Я лечу попереду планети, а він більш плавний. На фоні цього ми морально один одного задушили. Я багато працюю і приділяю цьому багато часу. Йому це не подобалося. Я розривалася між роботою, сином та чоловіком. У нас була «гра», хто кого більше кольне… Було дуже багато сліз і розмов. Це рішення не одного дня. Кохання не пройшло. Я його люблю і він мене любить, але це ті стосунки, де тобі боляче», – розповіла Квіткова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от НІКІТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)

Сам Микита написав у своєму блозі, що бути окремо – це їхнє спільне рішення: «Це життя. Нічого критичного не сталося. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти гідно».

Читайте також: Донька Мадонни оголила бюст в сукні з одних ниточок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: