Ані Лорак згадала про найголовніше, що має в Україні

фото з відкритих джерел

За повідомленнями ЗМІ, родичі співачки живуть в Україні

Співачка Ані Лорак, яка продовжує розважати росіян в своїми виступами та жити в Москві, на своїй сторінці в Інстаграм, де має майже 7 млн підписників, несповідано виклала допис українською, в якому розповіла про ракетні обстріли України. Однак знову не згадала, хто гатить по її рідній землі.

«Минула ніч для мене – роздвоєність почуттів, – пише співачка. – Мені було болісно спілкуватися з братом в той час, як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом. Всім серцем сподіваюся, що цей Новий рік принесе нам можливість знову об’єднатися за столом із найголовнішим, що у нас може бути – нашими родинами», – написала вона.

Тим часом Ані Лорак знову не назвала Росію агресором і не визнала, що в її рідній країні триває кривава повномасштабна війна, яку розв’язав Путін.

Раніше «Главком» писав, що співачка в одному з передноворічних  дописів згадала про сімейні цінності та про своїх родичів в рідній країні та отримала гнівні коментарі від українців.

«Як було б чудово зібрати всю мою сім'ю разом знову. Мої найкращі побажання і любов кожному», – написала співачка на своїй сторінці в Інстаграм. До посту виконавиця додала фото себе любимої на тлі новорічної ялинки.

Українці відповіли співачці обурливими коментарями: «Так у чому ж справа? Велком! Встигнете на черговий обстріл! У метро всі разом зберемося і мрія здійсниться. Там часто трапляються Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Святослав Вакарчук. Нудно не буде! Поспіваєте. Чекаємо!», «Запрошуємо до Маріуполя!», «Ви, ті українці, що поїхали в расію, своїм мовчанням підтримували Путіна і війну в Україні, а тепер хочете бути з сім'єю. Вам закрито дорогу додому», «Збирайтеся десь на сході Батьківщини, так родинно, затишно!», «Приїжджайте до Києва, під сиренами посидіть і ракетними ударами. А як ми всі мріємо зібратися всі своєю родиною…. А ви живете серед убивць і насильників, і ще їм виспівуєте», «Почніть говорити правду, Кароліна. Деяким українцям ніколи вже не зібрати свої сім'ї разом… Люди вмирають. Знайдіть у собі сили та почніть допомагати Україні!»,

За повідомленнями ЗМІ, родичі співачки – батьки та брат – знаходяться в Україні. Колишній чоловік Ані Лорак продовжує жити та працювати в Києві.

Читайте також: Шер опублікувала зображення повішеного Путіна на ялинці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: