ABBA заборонила Трампу використовувати свою музику в передвиборчій кампанії

На мітингу на підтримку Трампа в Міннесоті пролунав хіт гурту The Winner Takes it All
фото з відкритих джерел

Квартет ABBA звернувся до Дональда Трампа з вимогою припинити використовувати їхню музику в передвиборчій кампанії

Популярний шведський гурт ABBA звернувся до кандидата в президенти США Дональда Трампа з вимогою не використовувати їхні пісні у передвиборчій кампанії. Про це повідомляє шведський мовник SVT.

Квартет ABBA звернувся до експрезидента США Дональда Трампа з вимогою припинити використовувати їхню музику в передвиборчій кампанії. На мітингу на підтримку Трампа в Міннесоті, де зібралося близько 8000 прибічників кандидата у президенти США, пролунав хіт гурту The Winner Takes it All.

«Разом із членами гурту ABBA ми виявили, що з’явилися відеозаписи того, як на заході Трампа використовувалася музика гурту ABBA. Тоді ми попросили, щоб таке використання було негайно припинено та видалено», — заявила звукозаписна компанія гурту.

Це не вперше, коли популярні музичні виконавці вимагають від Трампа припинити використання їхніх пісень у передвиборчій кампанії.

Раніше команда співачки Селін Діон звинуватила колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він без дозволу використав пісню My Heart Will Go On на своєму передвиборчому мітингу. Відповідну заяву команда опублікувала в соцмережі X.

До слова, нинішний лідер США Джо Байден сумнівається, що передача влади у його країні буде мирною, якщо Трамп програє.

 

 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: