Представники Хорватії з ракетами в руках заспівали на Євробаченні про «маленького психопата»

Колектив презентував свій трек під назвою Mama šč!

Представники Хорватії, рок-гурт Let 3, який виступив у першому півфіналі Євробачення, представили на сцені композицію, яка сатирично коментує російську агресію проти України. Колектив презентував свій трек під назвою Mama šč!

«Мама купила трактор, мама цілувала придурка… цього маленького психопата, підлого маленького психопата, крокодила-психопата, мамо, я йду на війну», – йдеться в пісні хорватів. Під час свого номера музиканти тримали у руках ракети. «Це маленький психопат, війна, війна. Підлий маленький психопат, Крокодиловий психопат, війна, війна. Мамо, я йду на війну», – ще слова з пісні.

Раніше «Главком» писав, що у Ліверпулі сьогодні ввечері прозвучала україномовна пісня The Hardkiss «Маяк». Це один з треків, які гурт випустив з початку повномасштабного вторгнення Росії. Разом із співачкою Юлією Саніною, яка цьогоріч стала однією з ведучих церемонії, на сцену вийшов її чоловік, учасник гурту The Hardkiss Валерій Бебко.

Лідерка The Hardkiss постала у неймовірному вбранні: чорному шкіряному комплекті. Родзинкою вбрання став поділ сукні, на якому зображений палаючий вогонь. Образ доповнювали оригінальні рукавички. Образ на відкриття «Євробачення-2023» у Ліверпулі для артистки розробив український бренд GUDU.

Читайте також: Що прогнозують букмекери для учасників Євробачення 2023: обновили прогноз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: