Зеленська зізналася, що першим зробить після перемоги: Не хочу, щоб люди жаліли мене

Зеленська: Спочатку я б вимкнула мобільний телефон
фото з відкритих джерел

Перша леді проходить лікування та вважає, що приховувати діагноз не варто

Дружина президента України Олена Зеленська дала відверте інтерв’ю німецькому виданню Die Zeit, в якому розповіла, що першим зробить, коли закінчиться війна.

Перша леді України зізналася, що не може поки думати про своє життя, бо в країні триває війна. «Я не можу по-справжньому думати про те, як я живу, відколи почалася війна. Мені для цього не вистачає спокою й тиші, а коли на мить все замовкає, я надто виснажена, щоби слухати себе», – розповіла вона.

Дружина Володимира Зеленського зазначила, що не прагне, аби її життя у майбутньому ставало ще більш відкритішим для людей: «Я не хочу бути центром трагічної, драматичної історії. Я не знаю, чи ви це зрозумієте, але я не хочу, щоб моє життя згодом було відкрито для широкого загалу, і люди жаліли мене. Я не хочу бути жертвою».

Також Олена поділилася планами після війни: «Я б сіла в машину одна, без охоронців, без усіх людей, які мене постійно супроводжують. Я б просто поїхала за місто. І дуже голосно увімкнула б музику. Тоді зупинилася б десь у гарному місці й просто дивилася на краєвид доти, доки я хочу. Звичайно, спочатку я б вимкнула мобільний телефон».

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська проходить лікування та вважає, що приховувати діагноз не варто.

Читайте також: Настя Каменських на тлі розмов про розлучення публічно звернулася до Потапа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: