Проклята коштовність. Племінниця принцеси Діани відмовилася від фамільної тіари на весіллі

Тіара Спенсерів викликає у багатьох представників династії болючі спогади
фото з відкритих джерел

Весілля леді Амелії Спенсер було включено до списку найбільш очікуваних аристократичних урочистостей 2023 року

Племінниця принцеси Діани одружилася зі своїм коханим Грегом Маллеттом після понад десятка років стосунків. Весілля леді Амелії Спенсер було включено до списку найбільш очікуваних аристократичних урочистостей 2023 року. Однак одна аристократична традиція не була дотримана нареченою.

Багато королівських шанувальників очікували побачити тіару принцеси Діани на нареченій, проте цього не сталося. Фамільна прикраса династії Спенсер, в якій до вівтаря йшла не лише леді Діана та її старші сестри леді Сара та леді Джейн, а й Вікторія Локвуд – мати леді Амелії – не стала частиною урочистостей. І це викликало у публіки запитання.

Нагадаємо, що старша сестра Амелії Кітті також відмовилася від фамільної прикраси на своєму весіллі. Коли племінниця принцеси Діани вийшла заміж за південноафриканського мільйонера в Італії, її парад суконь Dolce&Gabbana вразив королівських шанувальників, але відсутність фамільної прикраси розчарувала.

Тіара Спенсера перебуває у власності графа Чарльза Спенсера, брата принцеси Діани, як володаря титулу. Проте його дочки відмовилися йти у ній під вінець. Оглядачі вважають, що в усьому винна нещаслива слава ювелірного виробу. Тіара Спенсерів викликає у багатьох представників династії болючі спогади, від прямої асоціації з принцесою Уельською, яка часто носила прикрасу. Цілком ймовірно, що і Кітті, і Амелія не хотіли бачити на своїх урочистостях деталь із весілля, шлюб якого закінчився крахом.

Читайте також: Анджеліну Джолі помітили на побаченні зі спадкоємцем сім'ї мільярдерів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: