З гонором. Український король кулінарії Клопотенко розповів про свою дівчину

Клопотенко зазвичай не афішує особисте життя
фото з відкритих джерел

Клопотенко розповів, що його обраниця родом з Миколаєва

Український кулінарний експерт та ресторатор Євген Клопотенко у новому випуску свого авторського шоу «Пекельні борошна» трохи розповів про свою обраницю.

До знаного кулінара Євгена Клопотенка завітав український ведучий Григорій Решетнік, який народився й виріс у Миколаєві. Обговорюючи дитячі сторінки життя гостя, Клопотенко неочікувано видав, що його дівчина також родом із Миколаєва.

«У мене дівчина також із Миколаєва. Працює кондитером. Десерти робить – така свята-свята, знаєш? І дивлюся, їй замовили десять десертів одночасно. І ти маєш десять хвилин, щоб приготувати. А вона з Миколаєва. І так усе виставила, повертає до мене голову. Я дивлюся на неї, а вона так посміхається: «Ща будуть бороди летіти!» – розповів він.

Клопотенко пояснив, що не дуже розуміє значення цієї фрази, і поцікавився у Решетніка, чи всі жителі Миколаєва мають гонор. Решетнік відповів ствердно, буцімто, там усі мають самоповагу.

Варто нагадати, що Клопотенко раніше не афішував особистого життя. 2020 року він розповідав, що самотній, бо не кожна дівчина витримає дефіцит уваги з боку чоловіка, який зосереджений на роботі.

Додамо, що відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як годує єврофанів в Ліверпулі українськими стравами.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: