Принц-жебрак. Стало відомо, який спадок отримав улюблений син королеви Єлизавети

Королева з сином Ендрю
фото з відкритих джерел

Все майно Єлизавети II, яке оцінюється в 650 мільйонів фунтів стерлінгів, дісталося Чарльзу

Принц Ендрю вважається улюбленою дитиною покійної Єлизавети ІІ. За чутками, навіть після того, як він остаточно потопив репутацію в гучних скандалах, королева продовжувала запрошувати його на особисті зустрічі в Букінгемському палаці і всіляко йому вподобала.

Тим часом британські ЗМІ повідомляють, що майже все майно Єлизавети II, яке оцінюється в 650 мільйонів фунтів стерлінгів, дісталося нинішньому королю Чарльзу III, оскільки у Великобританії існує закон, згідно з яким спадщина пішла з життя імператора переходить до його прямого спадкоємця.

«Ендрю у розпачі. Що він має робити? Іти з простягнутою рукою до старшого брата, щоб зберегти дах над головою? Все йде від поганого на гірше. Це катастрофа», – прокоментував ситуацію один із друзів герцога у розмові з Daily Mail.

Нещодавно ЗМІ писали, що принц справді може втратити свою розкішну віндзорську резиденцію Royal Lodge. Справа в тому, що Чарльз III може урізати гроші на його утримання – 300 000 доларів на рік. Без цих грошей герцог не зможе утримувати свій 30-кімнатний особняк. «Якщо королева завжди була рада побалувати свого сина, то Чарльз набагато менш схильний фінансувати його забаганки, особливо в епоху економічної кризи», – додав інсайдер.

Цікаво також, що раніше Чарльз III вже заборонив Ендрю працювати та жити в Букінгемському палаці. Крім того, британське Міністерство внутрішніх справ позбавило принца цілодобової охорони, яка фінансувалася платниками податків.

Читайте також: Опра Вінфрі відмовилася хрестити принцесу Лілібет: дивна причина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: