Військова Емеральд розповіла, як її колишній зґвалтував в лісі жінку

За словами Емеральд, домашнє насилля більш як два роки переживала колишня дівчина Стипанюка, яка була з ним у стосунках
фото: скріншот з відео

Ексчоловік Емеральд не лише чинив домашнє насильство, а й домагався жінок

Українська снайперка Євгенія Емеральд поділилася новими подробицями гучного скандалу з колишнім чоловіком Євгеном Стипанюком. Військова стверджує, що багато жінок постраждали від його насильства, а щонайменше одну з них чоловік нібито зґвалтував. Про це вона сказала в інтерв’ю TSN.ua.

Емеральд розповіла, як нещодавно познайомилася з колишньою дружиною Стипанюка.  «Я її шукала чотири місяці, не могла знайти. Але знала, тільки я публічно заявлю про розлучення, вона з’явиться, бо ми з нею рідні люди, сестри по нещастю. У нас діти. ЇЇ син – це тепер мій син, моя донька – її донька. Я як ніхто її розумію. Коли ми з нею спілкувалися вперше, я ридала. Бо ця жінка з цим жила 13 років і нікому не могла сказати про це. Я рада, що вона звільнилася і теж заговорила», – розповіла Євгенія.

За словами військової, домашнє насилля більш як два роки також переживала колишня дівчина Стипанюка, яка була з ним у стосунках за рік до Євгенії. Вона боялася говорити про це, бо чоловік її залякував, стверджує Євгенія.

«Після того, як я оприлюднила його погрози, мені почало писати ще більше жінок. Як виявилося, їх набагато більше, ніж я очікувала. Ця людина була у стосунках навіть тоді, коли робила мені пропозицію. Причому паралельно з двома жінками. І ці жінки дізналися про мене і взагалі, що я існую, коли вже вийшло освідчення. Гарне відео, яке облетіло всю країну. Всі мовчали», – каже Євгенія.

Жінка стверджує, що Євген Стипанюк не лише чинив домашнє насильство, а й домагався жінок. Євгенія Емеральд показала скриншот діалогу з дівчиною, яка каже, що чоловік зґвалтував її.

Скриншот діалогу з дівчиною, яка пише, що ексчоловік  Емеральд зґвалтував її
Скриншот діалогу з дівчиною, яка пише, що ексчоловік Емеральд зґвалтував її
фото: ТСН.ua
Дівчина стверджує, що Стипанюк завіз її в ліс та зґвалтував
Дівчина стверджує, що Стипанюк завіз її в ліс та зґвалтував
фото: ТСН.ua

«Пізніше, коли я йшла, то він запропонував підвезти мене. Я не хотіла, але 23:45 десь була, я й погодилася. В машині він почав приставати та з’їхав з дороги, і в лісі мене зґвалтував. Я залетіла, але зробила аборт», – йдеться у повідомленні жінки, яка захотіла залишитися анонімною.

Снайперка каже, що не знає, чи зможе та дівчина заявити про це публічно. «Але я буду дуже щаслива, якщо одна з цих жінок зможе набратися сили і зізнатися публічно», – каже Євгенія.

Нагадаємо, українська снайперка Євгенія Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком – той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку.

Також українська снайперка Євгенія Емеральд зверталася до екснардепа Олега Ляшка, щоб той вплинув на свого охоронця, її ексчоловіка Євгена Стипанюка, який неодноразово погрожував жінці.

До слова, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною. У вересні 2023 року снайперка видалила з соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Читайте також: Українська снайперка Жанна Д'Арк показала зворушливі фото з двома доньками та мамою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: