Вакарчук відверто розповів про маленьких доньку та сина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Влітку минулого року 47-річний український співак став батьком вдруге

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розповів в інтерв'ю телеведучій Наталії Мосійчук, опублікованому на її ютуб-каналі, що поява доньки – один із найважливіших позитивних моментів минулого 2022 року. Завдяки своїм дітям Вакарчук, за його словами, став ще сильнішим.

«У мене народилася донька. Їй, до речі, півроку. Цей момент для мене – це теж цей рік. Я, до речі, думаю, що в цьому є великий символізм. З іншого боку – це величезний моральний бронежилет, який дає тобі сили. Це жахлива мотивація. Тому важко, страшно навіть за бійців, у яких народжуються в цей час діти. Але я знаю, наскільки їм це допомагає, я тепер це відчуваю на собі. У цей момент ти стаєш удвічі сильнішим», – зізнався Вакарчук.

Нагадаємо, влітку минулого року 47-річний український співак став батьком вдруге. Продюсер Євгенія Яцута народила йому дочку Соломію. А роком раніше у музиканта з'явився первісток Іван – названий на честь батька Святослава. Вакарчук вперше показав фото зі своїм сином, коли малому виповнився рік.

Нині з родиною через постійні виступи артист бачиться нечасто. «Щасливий, що взагалі зміг ось побачити, просто викроїти буквально хвилинку. Треба насамперед допомогти хлопцям, сім'я це вкрай важливо, але я тут насамперед заради своєї сім'ї», – розповів музикант під час одного виступів перед бійцями ЗСУ.

Читайте також: Дочка Ющенка виклала в мережу рідкісні фото своїх сина та батька

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: