У лікарні з ковідом знаменитий хормейстер: у рідному Театрі оперети про нього не пам'ятають

фото з відкритих джерел

Володимир Ворвулєв прослужив в Київському театру оперети 23 роки

До столичної лікарні №8 з ковідом потрапив відомий український хоровий диригент Володимир Ворвулєв. Про це сайту «Главком» повідомив воїн ЗСУ, який теж перебуває в цій лікарні. За словами захисника, відомим укранцем опікується лише дружина, хворий дуже потребує допомоги.

Володимир Ворвулєв – заслужений діяч мистецтв України. Закінчив Київську консерваторію. Відтоді – хормейстер Київського театру опери та балету ім. Т. Шевченка, керівник ансамблю Чорноморського морського пароплавства в Одесі, хормейстер Чоловічої хорової капели України ім. Л. Ревуцького, хормейстер Державного дитячого музичного театру у Києві. З 1991 по 2014 рік працював головним хормейстром Київського театру оперети.

«Главком» зателефонував в театр, однак адміністратор нам повідомила, що не знає практично нічого про Ворвулєва, бо той давно не працює в іхньому закладі. До слова, хормейстер прослужив в цьому театрі 23 роки. На сайті про нього пишуть: «Професійна діяльність Володимира Ворвулєва в Київському академічному театрі оперети розпочалася у 1989 році. Першою виставою хормейстера в театрі оперети була «Майська ніч» Лисенка.  Володимир Ворвулєв – хормейстер багатьох вистав театру: «Сільва», «Маріца», «Голландочка» І. Кальмана, «Летюча миша», «Ніч у Венеції», «Циганський барон» Й. Штрауса, «Поргі і Бесс» Дж. Гершвіна та багатьох інших».

«Главком» також поспілкувався з композитором Володимиром Бистряковим, який працював разом з Володимиром Миколайовичем над мюзиклом «Острів скарбів», який готувався в Театрі оперети. «Я з ним вчився в школі ім. Лисенка, а потім – в консерваторії. Дуже веселий, товариський чоловік. Чесний і порядний. Весь у свого батька – Миколу Ворвулєва, який свого часу був знаменитим артистом, мені і з ним пощастило працювати. Він з тієї плеяди знаменитостей – Дмитро Гнатюк, Юрій Гуляєв, Борис Гмиря. Володя пішов по стопам батька».

Читайте також: Скандал з Бобулом. Блогерка відповіла на звинувачення, що артист забороняв викладати інтервʼю

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: