Скандал з Бобулом. Блогерка відповіла на звинувачення, що артист забороняв викладати інтервʼю

Інтервʼю закінчилося грандіозним скандалом
фото з відкритих джерел

Журналістка запевняє, що не чула від артиста заборону публікувати їхню розмову

Блогерка Емма Антонюк відреагувала на звинувачення співака Іво Бобула, що той не давав дозволу на публікацію інтервʼю з ним, яке закінчилося грандіозним скандалом.

Нагадаємо, ведуча ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись» Емма Антонюк кілька днів тому опублікувала інтерв’ю, героєм якого був співак, композитор, народний артист України Іво Бобул. Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки меркантильні: «Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Не міг шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого». Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок. Музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня. Виконавець пішов з інтервʼю.

Згодом Іво Бобул заявив, що не давав згоди публікувати інтервʼю. «Я понад 40 років на сцені, а їй – 32 роки, – каже Бобул про ведучу. – Це була моя власна думка. Ніхто не давав їй права публікувати це інтерв'ю. Я їй сказав, щоб вона це не публікувала, але вона не послухала. Хоче хайпанути? Вона виклала у Youtube нашу розмову телефоном. На це ніхто не має права без дозволу. Це правило журналістики».

Журналістка ж запевняє, що не чула від артиста заборону публікувати їхню розмову: «Я маю великий досвід роботи на телебаченні і дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала. І консультувалася б із медіаюристами. Я з впевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул у розмові зі мною не сказав ані слова про заборону публікації матеріалу».

Читайте також: Підла і цинічна. Віктор Павлик став на захист Бобула, який потрапив у гучний скандал з блогеркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: