В американському університеті з'явився курс вивчення порнографії

Окремо наголошується, що перегляд порно не входить до навчальної програми
фото з відкритих джерел

Головна мета курсу – з'ясувати, як порно в інтернеті впливає на життя та стосунки

Темпльський університет у Філадельфії одним із перших у США відкрив для студентів курс «Соціальні перспективи у цифровій порнографії: інша сексуальна освіта». Про це повідомляє сайт навчального закладу.

Цей освітній напрямок доповнить знання студентів, отримані на курсі бакалаврату «Статеве виховання» – першому у своєму роді курсі, відкритому восени 2022 року. Головна мета курсу – з'ясувати, як порно в інтернеті впливає на життя та стосунки студентів. Окремо наголошується, що перегляд порно не входить до навчальної програми.

Студенти вивчатимуть, як у порнографії виражається ставлення до сексуального насильства, тіла, сексуальних досліджень, політики та законодавства. Вони також з'ясовуватимуть різницю між сексом у порно та в реальному житті.

«Студенти отримають всебічне та цілісне уявлення про те, наскільки складною є тема інтернет-порно. Ми помістимо її у соціально-сексуальні, політичні, правові та історичні рамки. Говорити про статеве виховання, не кажучи про порнографію, – означає розповідати лише половину історії», – заявила Дженніфер Поллітт, доцент і заступник директора вишу з гендерних, сексуальних та жіночих досліджень.

Як зазначає місцева The Philadelphia Inquirer, раніше курси вивчення порно з'являлися в Массачусетському технологічному інституті, Вандербільтському університеті та Університеті штату Арізона.

Читайте також: 92-річний мільярдер Мердок скасував весілля з капеланом поліції: дивна причина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: