Стало відомо, скільки Періс Хілтон витратила на облаштування дитячої: сума ошелешить

Кімнату для первістка Періс підготувала задовго до його народження
фото з відкритих джерел

У дитячій є все, про що тільки може мріяти зіркова дитина

41-річна Періс Хілтон уперше стала мамою. Колишня королева вечірок і її чоловік Картер Реум поки не розкрили ні ім'я, ні дату народження сина, але журналісти поступово розкопують подробиці зіркового материнства.

І ось з'явилася одна промовиста деталь: на облаштування дитячої Періс витратила щонайменше мільйон доларів. Кімнату для первістка вона підготувала задовго до його народження і, як і належить спадкоємиці мережі п'ятизіркових готелів, не поскупилася на найдорожчі матеріали та предмети інтер'єру. За даними джерела Life and Style, ентузіазм Періс змогли утихомирити лише найкращі дизайнери Лос-Анджелеса і багато, дуже багато золота.

Незважаючи на розкіш у стилі Хілтон, кімната, як зазначає інсайдер, вийшла досить стильною. У дитячій є все, про що тільки може мріяти зіркова дитина, – Періс навіть побудувала дитині її власну вбиральню та закупила сотні дизайнерських речей. Мабуть, селебріті-мама вирішила прищеплювати синові смак із дитячих років.

Нагадаємо, Періс Хілтон отримала шалену популярність на початку нульових завдяки образу багатої блондинки, яка не блискуча розумом. Тоді її життя було схоже на одну велику тусовку. До речі, Хілтон непогано проводила час з багатьма зірками – Брітні Спірс, Ліндсі Лохан. З роками Періс змінилася і зрозуміла, що головне для неї не шалені вечірки, а родина.

«Я отримав унікальну можливість щодня впізнавати справжню Періс. Був схвильований тим, що вона стала моєю дружиною! Вона випромінює добро, щирість. Періс хоче зробити світ кращим, впевнений – з неї вийде прекрасна дружина і мама», – ділився чоловік блондинки.

Читайте також: Періс Хілтон зізналася, що в дорогій приватній школі їй вночі влаштовували «гінекологічні огляди»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: