Зеленський ледь стримав сльози, розповідаючи про сім’ю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Президент зізнався, що запитання про родину на прес-конференції було найважчим

Президент України Володимир Зеленський дав прес-конференцію з нагоди річниці повномасштабного вторгнення РФ. Одне з запитань, які поставили йому журналісти, він охарактеризував, як найскладніше. Мова зайшла про родину – дружину та дітей.

«Найскладніше питання. Я їх люблю. Мої діти – головні люди для мене. Не часто їх бачу. Батьків зовсім не бачу. Дружиною дуже пишаюся. Вважаю, що вона робить все заради дітей та країни. Хотілося б, щоб і для мене, звісно. Жартую. Ви ж самі бачите. Я ж вам сказав, що це буде найскладніше, тому не можу нормально вам відповісти», – заявив Зеленський, ледь стримуючи сльози.

«Головне – не підвести їх. Щоб мої діти пишалися мною. І я радий, що вони в Україні. Навчаються в Україні. Це є важливим для президента країни. Колишнього, або сьогоднішнього. Щоб діти твої були тут, бо держава тут, гинуть хлопці та дівчата тут. Я не можу їм наказати бути тут, але вони тут. І я пишаюся тим, що мені нескінченно повезло з сім’єю і з державою», – додав Зеленський.

Раніше «Главком» писав, що Володимир Зеленський розповів, як часто бачить своїх дітей та про що розмовляє з 10-річним сином. Коли журналістка Sky News попросила президента розповісти про родину, він радо посміхнувся: «Чи хороший я батько, треба запитати в моєї сім’ї. Це зовсім неввічливо з мого боку говорити про себе.  Я думаю, що вони мене люблять, не просто думаю – я це відчуваю. Ці почуття найкращі, і я хочу їх зберегти. Це найважливіше, що в мене є – моя сім’я. Частіше я бачу свою дружину, ніж дітей. Шкода, що я не можу бачити їх частіше В останні два місяці ми зустрічалися приблизно раз на десять днів чи два тижні. Могли разом поїсти, поговорити. Моя дочка стала студенткою цього року, син – ще маленький хлопчик. Йому десять років»

«Про що ви з ним говорите?», – запитала Кей Берлі. «Я більше слухаю. Він такий цікавий! Йому лише 10, а розмірковує, як дорослий. Знаєте, це трагедія для українських родин, тому що всі наші діти стали різко дорослими. Вони всі говорять про війну. Вони всі говорять про те, коли ми переможемо. Вони точно це знають, і вони знають краще, ніж я, здається», – відповів Зеленський. 

Читайте також: Віктор Ющенко: Я бачу, як на моїх очах помирає моя сім'я

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: