Хворий на рак король Чарльз уперше прокоментував свій діагноз

фото: theroyalfamily/Instagram

Монарх подякував усім за підтримку та добрі побажання

Король Чарльз III уперше звернувся до громадськості після того, як палац повідомив, що в нього діагностовано рак. Монарх висловив подяку за слова підтримки. Його заява оприлюднена на сторінках палацу в соцмережах.

«Я хотів би висловити найщирішу подяку за безліч повідомлень підтримки та добрих побажань, які я отримав в останні дні. Як знають усі, хто постраждав від раку, такі добрі думки є найбільшою втіхою та підбадьоренням.

Не менш приємно чути, як розповідь про мій власний діагноз допомогла підвищити суспільне розуміння та пролила світло на роботу всіх тих організацій, які підтримують хворих на рак та їхні сім'ї у Великій Британії та в усьому світі. Моє довічне захоплення їх невпинною турботою та відданістю, у яких я переконався з власного досвіду», – заявив король.

Нагадаємо, що лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям , який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

До слова, принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із королем Чарльзом, якому діагностували рак. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Про це пише Daily Mail. Припускають, що герцог Сассекський летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, як вважають, залишилася в Каліфорнії зі своїми двома дітьми, чотирирічним принцом Арчі та дворічною принцесою Лілібет, незважаючи на загрозу повеней через екстремальну погоду в Каліфорнії цього тижня.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: