Стала відома дата виходу скандальних мемуарів принца Гаррі

Принц Гаррі написав автобіографічну книгу із спогадами про життя в королівській родині
фото з відкритих джерел

Британські таблоїди повідомляють, що герцог продав одкровення за 20 мільйонів доларів

Мемуари принца Гаррі опублікують у січні наступного року, повідомляє адіостанцію LBC. Спочатку їх публікація очікувалася до кінця цього року, проте після смерті королеви Великої Британії Єлизавети ІІ Гаррі вирішив внести зміни. Таке рішення пояснили тим, деякі моменти в книзі могли б виглядати не дуже добре після відходу монарха.

Наразі вихід книги британського принца заплановано на 10 січня. Вона включатиме додаткові розділи про смерть його бабусі. Зазначається, що жоден із членів королівської родини не бачив мемуари Гаррі.

Минулого року стало відомо, що принц Гаррі написав автобіографічну книгу із особистими спогадами про життя в англійській королівській родині. За деякими даними, у мемуарах Гаррі описав нещасне дитинство, виховання в королівському палаці та складні стосунки родини з Меган Маркл. Британські таблоїди повідомляють, що герцог продав свої одкровення за 20 мільйонів доларів.

Принц Гаррі та Меган Маркл залишили Великобританію після конфлікту з королівською родиною у 2020 році. У березні 2021 року пара дала скандальне інтерв'ю на американському телебаченні. Тоді герцогиня Сасеська заявила, що родичі її чоловіка були стурбовані кольором шкіри їх майбутньої дитини.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: