Спортсменка Різатдінова приголомшила зізнанням: В моєму житті повний переполох

Ганна Різатдінова
фото з відкритих джерел

Ганна Різатдінова знайшла тимчасовий прихисток в Іспанії

Олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова на своїй сторінці в мережі оприлюднила пост, я якому розповіла, як непросто їй живеться за кордоном. З початком російської агресії спортменка знайшла тимчасовий прихисток в Іспанії.

«Не думала, що викладатиму таке фото, але воно повністю уособлює мій стан зараз. Біль, біль душевний, не прийняття ситуації, чужа країна, інші люди, інші правила та закони, інша мова, інший розклад, робота на відстані в Україні, особисте життя на відстані, - пише Різатдінова. - Повне нерозуміння, що далі?! Куди далі?! Як далі?! Скільки ще триватиме війна?! Вмикаю українську пісню і плачу, просто сльози навертаються. У мене все завжди в житті було по поличках, зараз повний переполох. Не можу більше… Я сильна людина, але зараз у мене немає сил, немає енергії, немає бажання та натхнення.

«Хочу, як у фільмі «Їж, молись, кохай» полетіти далеко, без телефону, комп'ютера, і знайти себе, почути себе, зрозуміти себе. Дуже втомилася розчаровуватись в людях в першу чергу, хоча сама винна, мої очікування – це мої проблеми. Кожного дня щось трапляється», - додала спортменка.  

Раніше «Главком» писав, що олімпійська чемпіонка стала жертвою пограбування в іспанському Мадриді. «Вдень я поїхала у справах. Залишила орендований автомобіль на стоянці у людному місті. Коли повернулася до авто, була шокована. Скло було вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи та речі, куплені в орендовану квартиру», – написала вона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: