Запроданка Мілявська вкотре осоромилася з фото в купальнику: Тітка збожеволіла

Лоліта Мілявська
фото из открытых источников

Артистка виставила свої принади на городі

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка народилася та виросла в Украні, але гаряче підтримує кремлівську агресію, зневірилися привернути до себе увагу творчістю, тому взялася за побутове оголоння. 58-річна артистка  без сорому постала перед фанатами без макіяжу та у купальнику, що відкриває її груди і стегна, і зайнялася незвичайною справою. На своїй присадибній ділянці вирішила обрізати кущі за допомогою пилки.

«Усім привіт, це Мілявська та кущі, Мілявська кущоріз. Перекур, як у всіх мужиків. Ну і мій хлопчик, якого я провезла через кордон, який лякав усіх моїх домашніх, і всі були впевнені, що я зовсім збожеволіла. Я нікого не розчленуватиму крім кущів, але я покажу, на що я здатна. Тримайтеся, кущі! Офігенно ріже! Зараз почнуть писати, що цицьки у неї обвислі, дупа величезна», – радісно заявила Мілявська.

Підписники артистку не «підвели» і настрочили коментарів і про зовнішність співачки, і про її нескромну поведінку: «Кажуть Цекало втомився стригти її кущі, і вони розлучилися», «Здається тітка збожеволіла! Або канабісу об'їлася!», «Не показуйте її, будь ласка. Якийсь жах».

Раніше «Главком» писав, що Лоліта осоромилася в Криму: вийшла на сцену в купальнику і гучно вилаялась.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: