Публічна ганьба. Кейт Міддлтон потрапила в конфуз під час візиту до будинку пристарілих

фото з відкритих джерел

Співробітники Oxford House постаралися не загострювати увагу на невдачі титулованої гості

Британська принцеса Кейт Міддлтон відвідала будинок для людей похилого віку Oxford House, щоб зустрітися з персоналом і мешканцями, а також привітати всіх з Масляною.

Для офіційного виходу принцеса Уельська обрала елегантну темно-синю водолазку зі штанями в тон, доповнивши образ пальта від Max&Co. У ході зустрічі Кейт стала за плиту і спробувала приготувати млинці, проте щось одразу пішло не так.

«Я намагаюся зробити це, але думаю, що млинець застрягне на сковороді. Однозначно, не їжте це! Усі зроблені раніше млинці набагато красивіші», – спробувала перевести жартома свій невдалий кулінарний експеримент дружина принца Вільяма.

При цьому в повітрі повисла незручна пауза. Присутні явно не розуміли, як реагувати на затримку. «Хотілося б, щоб у цей момент заграла музика чи щось на кшталт того! Мабуть, я краще подивлюся, як інші роблять це», – знову спробувала розрядити обстановку Кейт. Втім, співробітники та мешканці Oxford House дипломатично промовчали та постаралися не загострювати увагу на невдачі титулованої гості.

Читайте також: Тупий принц та дурна дружина. Меган Маркл з чоловіком потрапили до гучного скандалу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: