Британський принц опустився на коліно біля українського воїна (відео)

Принц Гаррі з українським захисником на «Іграх нескорених»
фото: скріншот

Принц Гаррі став на одне коліно перед українським захисником

Герцог Сассекський зустрівся із українськими захисниками на «Іграх нескорених». До мережі потрапило відео, де принц Гаррі став на одне коліно перед уболівальником з України, який втратив ноги на війні з російськими окупантами. Відео поширило медіа «Ґрунт» у Instagram.

У Дюссельдорфі тривають «Ігри нескорених 2023». Це міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військовослужбовців, поранених або тих, які отримали інвалідність. Засновником змагань є принц Гаррі.

Під час чергового етапу змагань герцог Сассекський проходив повз трибуну з вболівальниками. Серед них він помітив бійця на інвалідному візку із прапором України в руках. Принц підійшов до українця, опустився на одне коліно, потис руку та зробив фото.

Також принц Гаррі на змаганнях спілкувався із членами української команди. Він підійшов до наших бійців, привітав їх рукостисканням і зробив пам'ятні фото.

Українці в мережі дякують Гаррі за його підтримку українського народу. 

  • «Дякуємо за підтримку українців»;
  • «Респект та уважуха!!!»;
  • «Пишаємося».

Нагадаємо, експертка з культури назвала причину, чому принц Гаррі триматиметься подалі від загальної уваги.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі ледве не розбився, втікаючи від папараці. Інцидент стався в Нью-Йорку після того, як королівське подружжя – принц Гаррі з дружиною відвідувало вечір благодійної організації Ms Foundation Women of Vision, де Меган Маркл вручали нагороду за її роботу.

Зрештою, принц Гаррі розпочав суд з відомими таблоїдами через нахабних папараці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: