Прем'єрка Фінляндії Санна Марін прокоментувала скандальне відео з приватної вечірки

Санна Марін: Потім я теж танцювала
фото з відкритих джерел

В серпні минулого року Санна Марін потрапила в скандал

Прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін на панельній дискусії Мюнхенської безпекової конференції поділилися досвідом того, як європейські уряди досі демонструють сексизм у ставленні до політиків. Про це з Мюнхена передає кореспондент «Європейської правди».

Санна Марін нагадала про нещодавню історію, коли її участь у відео з танцями, відзнятому на приватній вечірці, спричинила скандал. «По-перше, я дуже рада, що ми живемо у країнах, де керівники змінюються. Це вже велике благо», – сказала Марін. «Так, це добре. Але я хочу вас запитати, чому вам треба було просити вибачення за те, що ви там танцювали, виявили якісь людські риси?» – продовжила ведуча, маючи на увазі скандал, який розгорівся влітку 2022 року після того, як у мережу злили відео за участю прем'єр-міністерки Фінляндії, котра танцювала на вечірці. «Потім я теж танцювала», – під оплески заявила Марін.

Нагадаємо, в серпні минулого року Санна Марін потрапила в скандал. В мережі з’явилося відео вечірки, на якій вона була присутня. На кадрах, імовірно, взятих із соціальних мереж, вона та її друзі, зокрема фінські знаменитості, танцюють та співають. Марін зіткнулася з критикою з боку опозиційних партій – один із політиків навіть вимагав, щоб вона пройшла тест на наркотики.

Не встигли інтернет-користувачі обговорити вечірку, як у мережу злили нове відео з участю Санни. Цього разу її зняли танцюючою в клубі з молодим чоловіком, в якому впізнали популярного фінського співака Олаві Уусівірту. В пресі написали, що вони цілувалися. Пізніше політик заявила журналістам, що жодного поцілунку не було. Міг бути хіба що поцілунок у щоку, але вона не бачить нічого протиприродного в контакті такого роду з близькими друзями: «У цьому немає нічого, що варто приховувати від мого чоловіка».

Санна Марін одружена з інвестором і колишнім фінським футболістом Маркусом Райкконеном. Пара має маленьку доньку.

Раніше «Главком» писав, що обійми Зеленського з прем’єр-міністеркою Фінляндії потрапили в об'єктиви світових фотографів.

Читайте також: Зеленська зізналася, що першим зробить, коли закінчиться війна: Сіла б в машину одна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: