Дружина міністра оборони заінтригувала новим членом сім‘ї

Резніков та Зорій побралися в липні 2020 року
фото з відкритих джерел

Юлія Зорій вирішила взяти в родину ще одного кота породи Мейн-кун

Ведуча телеканалу ICTV Юлія Зорій показала фото домашньої улюблениці. Журналістка має кицьку Алі породи Мейн-кун. Виявляється, Юля щороку не залишає без уваги кішку в Міжнародний день котів, який відзначали вчора, і готує подарунки для неї. Та цього року для Алі зірка підготувала особливий презент: вирішила взяти для своєї улюблениці друга – ще одного кота породи Мейн-кун.

8-річна кішка Алі, як жартома каже телеведуча, дісталась їй як придане. До одруження кішка жила у чоловіка Олексія Резнікова.

«Завжди жартую, що кішка першою прийняла мене в сім’ю. Коли я вперше прийшла до Олексія в гості, та одразу на мене вилізла й сиділа зі мною постійно, що для неї, в принципі, не є нормою, бо вона до чужих людей ставиться дуже обережно, – згадує Юлія. – Тепер жартую, що киця дісталася мені як придане, разом з Олексієм. Зараз Аля більше моя киця, ніж його. Я для неї головна. Хоча вона з мене, що називається, мотузки в’є»

Нагадаємо, Резніков та Зорій побралися в липні 2020 року. На розписі були присутні лише свідки, брат Олексія, сестра Юлії та двоє зіркових гостей. Про заручини пари було повідомлено у лютому 2020 року.

Читайте також: Горбунов та Осадча поділилися рідкісними знімками в день народження сина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: