Порошенко привітав дружину з річницею весілля: Пишаюся, що не помилився

Порошенко з дружиною
Фото: соцмережі

П’ятий президент та його дружина Марина 38 років разом

Сьогодні п’ятий президент, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко та його дружина Марина святкують річницю весілля – 38 років разом.

Порошенко на своїй сторінці в соцмережі написав ніжне привітання для своєї Марини: «Моя найбільша підтримка та опора. Завжди поруч. У найщасливіші та найважчі дні. Як от 24 лютого. Коли ти попросила знайти камуфляж твого розміру і видати зброю. Бо ти не збираєшся їхати з Києва. Пишаюся, що 38 років тому я не помилився, коли обрав саме таку дружину – бойову, патріотичну, професійну, світлу, чуйну, мудру та чарівну. Кохаю тебе, Марино. Кохаю міцніше з кожним днем».

Як відомо, Порошенко щороку вітає дружину з річницею у мережі. Торік на своїй сторінці в соцмережі він розповів, як 37 років тому одружився з дівчиною Мариною, яка стала коханням його життя. П’ятий президент привітав дружину з річницею та згадав, як повідомив мамі про одруження: «Нам сьогодні 37. Пам'ятаю, як ще 18-річним хлопцем сказав своїй мамі, що одружуюсь. І це було одне з наймудріших рішень в моєму житті. Все життя кохаю тебе».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: