Невелика коробочка. Міністр Резніков розповів про особливий подарунок генсеку НАТО

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Олексій Резніков поділився особистими планами

Міністр оборони Олексій Резніков в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець» торкнувся питань особистого життя та ро зповів про свої воєнні будні.

Олена Кравець зауважила, що Олексій Резніков одружився два роки тому. Реєстрація шлюбу відбулась в Центрі з надання адміністративних послуг (ЦНАП) в місті Каланчак, що на адміністративному кордоні з Кримом.

«Є один нюанс. Ми зареєстрували шлюб, але дружина каже так: «Поки весілля не було – отже, його не було». А оскільки відсвяткувати ми так і не встигли, тому є реєстрація шлюбу, але ж попереду ще весілля», – уточнив міністр оборони.

Жартома, Олена Кравець запропонувала Олексієві Резнікову відгуляти весілля в Криму. «Просто на Ялтинській набережній», – погодився він.

Телеведуча поцікавилась у свого гостя, як залицяється міністр оборони і чи перетворюється він у такі моменти на міністра атаки. «Тут теж універсальна зброя – це гумор. Коли я жартую, дружина сміється – і вона моя», – відповів Олексій Резніков.

Напередодні Дня Святого Миколая Олена Кравець пригадала особливий браслет, який дружина подарувала міністрові на ювілей. Браслет починає вібрувати, коли вона відправляє чоловікові дотик. Олена Кравець поцікавилась, чи не заважає йому цей дотик дружини, коли міністр, наприклад, домовляєтеся про постачання «Хаймарсів» з генсеком НАТО.

«Він, дійсно, може відволікати, але рятують правила безпеки. Тому що, коли ми заходимо в кімнати перемовин, то всі електронні засоби, включно з годинниками, браслетами й телефонами, ми залишаємо за дверима. Тому – це не відволікає, тому –  ще більше «Хаймарсів», ще більше різних «цікавинок» або, як я називаю те, що нам передають партнери, – «пасочок» чи «смаколиків», – розповідає міністр оборони.

Також Олексій Резніков  розповів про особливий подарунок генеральному секретареві НАТО Єнсу Столтенбергу. Коли Кравець пригадала особливий браслет «Надішли дотик», який дружина міністра подарувала йому торік на ювілей, пожартувала, що «було б слушно, щоб такий браслет був у генсека НАТО, і вся Україна відправляла б йому дотики».

У відповідь, Олексій Резніков розповів історію про те, як подарував Єнсу Столтенбергу уламок російської ракети та якою була реакція генерального секретаря НАТО на такий подарунок.

«Коли ми мали з ним розмову в Брюсселі, я презентував йому таку невеличку коробочку, а в ній – уламки російської ракети, яку ми знайшли в Бучі. Англійською написано, що це залишки ракети «Калібр», місто Буча, березень 2022 року. Він взяв і сказав: «Ти знаєш, Олексію, в мене за посадою протокольних подарунків щодня безліч. У нас в НАТО є величезний музей, де ми це все складаємо. Та саме цей подарунок я візьму до себе в офіс, який знаходиться в мене вдома, в мій робочий кабінет. Бо це настільки важливо, і я заберу його додому», – розповів Олексій Резніков.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: