Нардеп Ольга Стефанишина, яка втратила на війні чоловіка, повідомила про смерть батька

Чоловік народної депутатки Стефанишиної загинув під час бойових дій під Черніговом
фото з відкритих джерел

Ольга Стефанишина написала, що її тато дав їй життя і характер

Народна депутатка України від фракції «Голос» Ольга Стефанишина, яка в березні минулого року втратила чоловіка, повідомила, що пішов у засвіти її батько.

«Сьогодні мій тато відлетів у кращі світи, – пише Надія. – Він дав мені життя і характер. Саме завдяки йому я є такою, якою є. Він дав мені свободу. Приймати ті рішення, які я вважаю за потрібне. З самого дитинства він учив мене робити саме так – незважаючи ні на що. Він дав мені сміливість – робити так, як я вважаю правильним – всупереч всім і всьому. Він дав мені твердий характер – бо це саме те, що мав він. Він дав мені впевненість – що я все зможу. А ще він дав мені чуйність і доброту. Це людина, яка зовні була твердою і суворою. Але він завжди співчував і допомагав усім, кому міг. У нього було складне життя, в якому він жертвував собою і своїм здоров’ям заради нас. Я ніколи йому не казала, як сильно люблю його – бо він це і так знав. У нас був тісний ментальний зв’язок і ми розмовляли з ним без слів. Нам завжди все будо ясно. Ми сміялися над однаковими жартами, над якими сміялися тільки ми. Він був моєю опорою і впевненістю в житті».

Ольга проілюструвала свій допис знімком, який прокометнувала так: «Це фото ми зробили 25 березня цього року, коли йому виповнилося 72 роки. Лєра зробила йому подарунок – намалювала цей портрет. Тоді мені здалося, що позаду нього – крила. Тепер розумію: не здалося. Я впевнена, що він прожив би ще багато років, якби не клята війна, яка забрала в нього всі нерви і здоров’я. Дякую всім, хто підтримував і підтримує мене в цьому жахливому особистому пеклі, що триває понад рік. Це дуже важливо для мене. Бо своїх сил у мене майже нема».

Чоловік народної депутатки Стефанишиної загинув під час бойових дій під Черніговом. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. «Мій коханий чоловік Богдан, загинув від російського снаряда 30 березня під Черніговом, намагаючись урятувати людей. Я буду з нашими дітьми, не на зв'язку. Мені дуже боляче. Сука війна», – написала вона.

Читайте також: Мама в уряді Аксьонова, тато – суддя в Криму. Дует Anna Maria вперше прокоментував позицію по війні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: