Найсексуальніший чоловік світу у 2023 році: журнал People назвав ім’я

Актор зізнався, що дружина з дітьми не одразу повірили у його перемогу
фото з відкритих джерел

В попередні роки актор незмінно входив до трійки найпривабливіших чоловіків світу

Журнал People визначив найсексуальнішого чоловіка світу у 2023 році – їм став 57-річнй актор Патрік Демпсі, розповідає Daily Mail.

Його ім’я назвали в програмі Jimmy Kimmel Live, де Демпсі з'явився запрошеним гостем. Актор став дуже популярним завдяки своїй ролі Дерека у серіалі "Анатомія Грей".

Найсексуальніший чоловік світу у 2023 році: журнал People назвав ім’я фото 1

«Велике вам дякую», – заявив Патрік Демпсі.

Зазначається, що актор вже кілька років наближався до першого місця і в попередні роки входив до трійки найпривабливіших чоловіків, разом із Джорджем Клуні та Меттом Деймоном. Він зізнався, що його родина була шокована новиною і навіть не одразу повірила в неї.

«Я був абсолютно шокований, а потім почав сміятися, на кшталт, це жарт, вірно? Ніколи не відмовляйся від мрії», – прокоментував Демпсі новину.

Також він пожартував, що перед фотосесією для журналу голодував, багато тренувався та повністю виключив із раціону «хлібні продукти». У минулому році в цій номінації переміг Кріс Еванс, а у 2021 році – Пол Радд.

Варто додати, що Патрік Гейл Демпсі – американський актор та автогонщик, срібний призер гонки «24 години Ле-Мана» у 2015 році. Він отримав славу після того, як зіграв роль Дерека Шепарда в серіалі «Анатомія Грей», а також премію Гільдії кіноакторів США та дві номінації на «Золотий глобус».

Найсексуальніший чоловік світу у 2023 році: журнал People назвав ім’я фото 2

До слова, переможців редакція People обирає не стільки з огляду на зовнішні фактори, а й за досягнення в тій чи іншій галузі, зокрема благодійності та сімʼї. Журнал таким чином хоче показати, що бути «найсексуальнішим» – це і про внутрішню красу.

У Патріка Демпсі є «Центр Демпсі», який він заснував на честь своєї покійної матері для підтримки онкохворих та їхніх близьких. Він одружений на 57-річній візажистці Джилліан, яка володіє власною лінією екологічно чистої косметики, вони мають трьох дітей: 21-річну Талулу та 16-річних близнюків Саллівана та Дарбі.

Читайте також: Військовий знайшов оригінальний спосіб висміяти ухилянтів, зокрема зірок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: