Помер актор «Каламбура» та «Маски-шоу» Сергій Гладков

фото: Село дурнів/Facebook

Останнім часом актор проживав в Одесі

У віці 60 років помер Сергій Гладков – зірка легендарної гумористичної програми «Каламбур» та «Маски-шоу». Про це повідомив актор творчої групи «Каламбур» Вадим Набоков на своїй сторінці в Facebook.

Актор запам'ятався як Мужик з «Села дурнів», Невдаха з рубрики «Бар Каламбур», Дранкель з рубрики «Залізний капут», місіс Бурпул з рубрики «Круте піке». У 1991-1995 роках знімався в гумористичній програмі «Маски-шоу». 

Сергій Гладков родом з Одеси, де закінчив Одеський політехнічний інститут, а саме факультет машинобудування та робототехніки. Ще в роки навчання в інституті створював перші клоунські проєкти. Згодом актор закінчив курси режисури та пантоміми.

У 1985 році створив першу клоунську групу «Пантофон», яка стала прообразом майбутніх проєктів «Магазин Фу» і «Село дурнів». У цей час Гладков уже успішно співпрацював з комедійною трупою «Маски», а у складі «Магазина Фу» він стає лауреатом численних фестивалів.

У 1996 році клоун-група «Магазин Фу» об'єднується з комедійним дуетом «Солодке життя» і створюють новий колектив «Каламбур». Цей формат швидко здобув популярність на телебаченні.

Після відомого телешоу актор займався дизайном звукових ефектів та звукорежисурою.

Останнім часом Гладков проживав в Одесі, де і відбудеться прощання з актором.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: