Кейт Мосс засвітила зайве в «голому» платті на вечірці в Лондоні

Модель вскочила в халепу зі своїм вбранням
фото з відкритих джерел

Супермодель традиційно проігнорувала бюстгальтер

Британська супермодель та актриса Кейт Мосс на одній з вечірок в Лондоні з'явилася в прозорій сукні з глибоким декольте. Виріз вбрання виявився настільки широким, що коли під ранок зірка світу моди прямувала до машини, її груди оголилися.

На вечірку з нагоди 40-річчя Diet Coke's, яку влаштувала Кейт як креативний директор цієї марки, вона прийшла до клубу в зухвалій відкритій прозорій сукні, яка спускалася до пупка. На вечірці Кейт не тільки веселилася сама, а й розважала інших: піднімалася до діджейського пульту, щоб «розігріти» тих, хто зібрався на вечірці.

Коли Мосс залишала заклад, не обійшлося без казусу: через занадто низький виріз сукні її груди на якийсь момент оголилися – супермодель традиційно проігнорувала бюстгальтер.

«Голі» сукні давно входять до гардеробу Кейт. Прозора сукня-комбінація, в якій вона з'явилася 1993 року на вечірці Look of the Year, – один із її культових образів. Тоді прозора сукня з органзи була предметом обговорень у всіх ЗМІ не один місяць. Адже під невагомим вбранням 19-річної Кейт виднілися лише бразильські трусики.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: