На фронті загинув музикант відомого гурту

У пам'ять про друга його колеги з колективу поділяться кліпом
фото з відкритих джерел

Восени Андрій отримав поранення під час боїв, але знову повернувся на фронт

На сторінці гурту SilverTown в Фейсбук повідомили про загибель на війні музиканта Андрія Касенюка. Наразі немає інформації, де саме загинув артист та деталі його смерті.

«Андрій увесь цей час був на звʼязку з рідними, близькими. Вчора Андрій не вийшов на звʼязок, його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо. Сказати що це важка втрата для кожного з нас, це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту», – написали учасники SilverTown.

У пам'ять про друга його колеги з колективу поділяться кліпом, який мав вийти на музичних каналах ще в лютому 2022 року. Восени 2022 року Андрій отримав поранення під час боїв у Луганській області. Але після місяця в госпіталі він знову повернувся на фронт.

У Андрія Касенюка залишилася дружина Марія. У соцмережах жінка збирала на авто для підрозділу чоловіка, проте не встигла. «Стоп, коханий загинув!», – написала вона.

Читайте також: Марічка Падалко пробігла 42 км на марафоні в США: Коли дістала прапор, сталося неймовірне

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: