Маск знову вляпався в гучний скандал із заявою про війну в Україні

Ілон Маск запропонував визнати Крим російським
фото з відкритих джерел

ЗМІ стверджують, що мільярдер мав розмову з Путіним напередодні заяви, Маск – спростовує

Глава SpaceX і Tesla, американський підприємець Ілон Маск перед скандальною заявою про варіанти «миру» між Україною і Росією мав розмову із Путіним. Про це заявив засновник консалтингової компанії Eurasia Group Ян Бреммер у внутрішній розсилці співробітникам компанії, яку побачили журналісти Vice. Однак сам Маск факт розмови заперечує.

За словами Бреммера, генеральний директор Tesla сам сказав йому, що Путін готовий до переговорів, але тільки в тому разі, якщо Крим залишиться російським, а Україна погодиться на форму постійного нейтралітету й визнає анексію Луганської, Донецької, Херсонської і Запорізької областей. Також Маск сказав, що Путін заявив йому, нібито цієї мети досягнуть «попри все», включно з можливістю завдання ядерного удару, якщо Україна вторгнеться в Крим. Зі свого боку Маск зазначив, що «необхідно зробити все, щоб уникнути таких наслідків».

Сам мільярдер спростував подібні переговори з Путіним, зазначивши, що востаннє він спілкувався з російським лідером 18 місяців тому. При цьому Маск наголосив, що єдина тема, яку він порушував із російським президентом, це космос. Таким чином він наголосив, що жодні політичні погляди диктатора на нього не впливають.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: