Халк із «Месників» висміяв Ілона Маска через скандальні заяви про Україну

Актор знатно потролив американського підприємця
фото з відкритих джерел

Американський актор Марк Руффало нагадав винахіднику, що Росія провела незаконні референдуми на території України

Голлівудський актор Марк Руффало, який грав Халка у «Месниках», знатно потролив американського підприємця Ілона Маска через його скандальні заяви щодо України.

Нагадаємо, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск назвав перемогу України у війні проти РФ «малоймовірною» і заявив, що «воля людей на Донбасі та в Криму має вирішити, у складі Росії вони чи України». А також Маск закликав провести повторні референдуми у Херсонській та Запорізькій областях під наглядом ООН. На його думку, у такий спосіб можна вирішити конфлікт Росії та України.

«Ілон мав зробити домашнє завдання. Він помилявся за кожним пунктом, включаючи припущення, що ООН доглядатиме незаконний референдум, що суперечить самому Статуту ООН. Ілоне, ти можеш краще», – написав Руффало у Twitter.

Раніше «Главком» писав, що соцмережі активно обговорюють заяву Ілона Маска про регіони України з «російською більшістю». Суспільство було обурене такими заявами винахідника. Українці зазначають, що Маск недостатньо добре розуміє історію України та її реалії. Мовляв, не може людина бути генієм абсолютно у всіх сферах життя.

Тим часом, всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг від імені всього світу закликав Путіна забратися з України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. «Світ – Росії: Забирайся з України. Це не твоя країна», – написав він.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: