Марина Порошенко про подарунок від чоловіка: Не впевнена, що у світі є ще одна власниця такого

Марина Порошенко з чоловіком
фото з відкритих джерел

Дружина п'ятого президента України показала в соцмережі подарунок від чоловіка на річницю

Марина Порошенко, депутат Київради та дружина п'ятого президента України Петра Порошенка на своїй сторінці в соцмережі похизувалася вкрай незвичайним подарунком на річницю весілля.  

«За роки життя зі своїм чоловіком я отримала багато цікавих та незабутніх подарунків. Коханий завжди вмів мене приємно здивувати. Але цьогоріч, на річницю нашого весілля, він перевершив всі мої найсміливіші очікування. Це був лафет для перевезення військової техніки. Не впевнена чи десь у світі є ще одна жінка-власниця такого», – написала Марина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марина Порошенко (@maryna.poroshenko)

«Сьогодні мій лафет, навантажений надзвичайно потрібними нашим захисникам вантажівками, вирушив від польського кордону до України, – додала депутатка. – Вже за кілька днів ці автівки будуть передані нашим воїнам і допомагатимуть їм боронити Україну. А лафет поїде за черговою партією техніки. І так до нашої перемоги!».

Раніше «Главком» повідомляв, що Порошенко на своїй сторінці в соцмережі написав ніжне привітання для своєї Марини: «Моя найбільша підтримка та опора. Завжди поруч. У найщасливіші та найважчі дні. Як от 24 лютого. Коли ти попросила знайти камуфляж твого розміру і видати зброю. Бо ти не збираєшся їхати з Києва. Пишаюся, що 38 років тому я не помилився, коли обрав саме таку дружину – бойову, патріотичну, професійну, світлу, чуйну, мудру та чарівну. Кохаю тебе, Марино. Кохаю міцніше з кожним днем».

Порошенко щороку вітає дружину з річницею у мережі. Торік на своїй сторінці в соцмережі він розповів, як 37 років тому одружився з дівчиною Мариною, яка стала коханням його життя. П’ятий президент привітав дружину з річницею та згадав, як повідомив мамі про одруження: «Нам сьогодні 37. Пам'ятаю, як ще 18-річним хлопцем сказав своїй мамі, що одружуюсь. І це було одне з наймудріших рішень в моєму житті. Все життя кохаю тебе».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: