Малахова, яка засудила військового за поїдання оселедця в магазині, сама любить їсти руками

Малахова зауважила, що не перестає любити спорт, дозволяє собі бути собою та не вибачається за свою жіночність
фото з відкритих джерел

Малахова розповіла про військового, який їв рибу руками з бочки у рибному магазині на Позняках. Після цього розгорівся скандал

Телеведуча Даша Малахова, яка нещодавно потрапила у скандал з історією про військового, який нібито їв руками рибу в магазині, зізналася, що й сама любить їсти смачненьке руками та практично завжди голодна. Про це вона розповідала в інтерв'ю Viva у 2015 році.

Матір двох синів Даша Малахова, як стало відомо, має власний рецепт краси. У неї він полягає в тому, щоб щодня мити голову та втягувати живіт на людях. 

«Після 35-ти (років - ред.) потрібно їсти хліб і масло, щоб підшкірний жир не попрощався з вами назавжди, а зморшки не сказали: привіт! А красиві груди і попу ще ніхто не скасовував. Я люблю їсти руками і практично завжди голодна. Напевно, це причина, по якій у мене завжди гарний настрій», – зізналася Малахова.

Також Малахова зауважила, що не перестає любити спорт, дозволяє собі бути собою та не вибачається за свою жіночність.

Нагадаємо, Дар'я Малахова розповіла про військового, який їв рибу руками з бочки у рибному магазині на Позняках. Вона назвала свій допис «історією про війну», але реакція соцмережі виявилася явно неочікуваною для акторки.

Після іронічної реакції соцмереж на історію Дар'я Малахова назвала людей, які не зрозуміли її пост, тупими.

Згодом Малахова написала новий пост, де намагалася пояснити попередню історію, проте знову викликала негативну реакцію суспільства. «Створюючи собі ідола ми ризикуємо впасти у військову диктатуру та віддалитися від демократії», – такими словами акторка описала всенародну любов українців до ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: