Куди поділася Соня Морозюк? Уперше після скандалу художниця засвітилася в Києві (фото)

Морозюк проводила час зі своєю подругою в торговельному центрі столиці 
фото з відкритих джерел

Дівчина мала непримітний вигляд – була вся у чорному одязі з зав'язаним волоссям

Художницю Соню Морозюк, виставки робіт якої рекламувалися в центрі Києва, не перший місяць обговорюють через скандал з її екснареченим Романом Гринкевичем. Його родину підозрюють у відмиванні коштів на ЗСУ. Дівчина на певний час зникла з соцмереж. Однак, нащодавно її помітили в людному місці.

Морозюк побачили в столичному ЦУМі
Морозюк побачили в столичному ЦУМі
фото з соцмереж

Як повідомляється, одна з користувачок мережі побачила Соню з подругою у київському торговому центрі ЦУМ, коли вони обідали. Соня мала непримітний вигляд – була вся у чорному одязі з зав’язаним волоссям. Користувачка мережі підписала, що Морозюк змінила імідж. «Славнозвісна художниця «Мазня» змінила імідж. Відома, на жаль, не картинами», – написала вона. 

Зауважимо, Морозюк раніше не зʼявлялася у публічних місцях, також дівчина і донині не веде свої соцмережі.

Як відомо, Морозюк була нареченою Романа Гринкевича, що є сином львівського підприємця Ігоря Гринкевича. Родині бізнесмена оголосили підозру в створенні злочинної організації. Вони постачали одяг неналежної якості для ЗСУ. Через схеми держбюджет отримав збитків майже на мільярд гривень.

За словами мисткині, колишній наречений подарував їй тільки дві прикраси, а інше майно нібито її власне. Під час розслідування активів Гринкевичів знайшли 17 квартир, дві з яких були зареєстровані саме на Морозюк. Художниця пояснювала, що цю нерухомість придбав їй батько.

Згодом художниця Соня Морозюк й узагалі скасувала заручини із сином фігуранта корупційного скандалу Романом Гринкевичем. Дівчина заявила, що не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну. 

Щоб захистити своє майно від вилучення, дівчина передала під заставу дві свої квартири та галерею у столиці. Для цього вона оформила позику у своєї мами, й наклала обтяження на всі свої об'єкти нерухомості.

Утім, Державне бюро розслідувань заявило, що може арештувати майно Морозюк, адже має на це відповідний ордер. Йдеться про дві квартири в столиці, одну в Харкові та земельну ділянку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: