Що приховує Соня Морозюк? Стало відомо про колишнього чоловіка екснареченої Гринкевича

Соня Морозюк з першим чоловіком на весіллі
фото: ТСН

Художниця познайомилася з Гринкевичем-молодшим, коли перебувала у першому шлюбі

Художниця Соня Морозюк перебувала у першому шлюбі, проте приховувала це від громадськості. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела.

Першим чоловіком був Роман Заліпа. За наявними даними, чоловік з Волині, займається будівництвом. Шлюб узяли в грудні 2022 року, а розлучились – у вересні 2023. На весіллі Роман Заліпа був у таких ж кросівка від бренду Louis Vuitton, що і Роман Гринкевич на суді.

Як зазначала Соня Морозюк на своїй Instagram-сторінці, до заручин із Гринкевичем, які відбулися у жовтні 2023 року, вони зустрічалися три місяці. Відповідно, ще перебуваючи у шлюбі, дівчина почала нові стосунки.

За даними ТСН, саме від колишнього чоловіка у художниці залишилась іномарка «Porsche». Раніше Морозюк повідомляла, що її тепер уже колишній наречений Гринчкевич, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану й в участі в злочинній організації, зробив лише два коштовні подарунки: каблучку та кольє. Проте інсайдери повідомляють, Гринкевич-молодший начебто замовив для неї Mercedes за 200 тисяч євро, який мали доправити в салон у 2024-му році.

Нагадаємо, Соня Морозюк повідомила причину розриву з Гринкевичем.

«Я залишаюсь Сонею Морозюк. Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк», – заявила дівчина і опублікувала фото правої руки без заручальної каблучки.

Також художниця Морозюк пояснила, звідки у неї взялися дві квартири в Києві.

Стало відомо, що син Гринкевича заперечує звинувачення в неякісних закупівлях для ЗСУ.

Читайте також: Крах Романа Гринкевича. Коли кидає не лише наречена…

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: