Стер «мазню» Морозюк зі свого життя: відомий друг екснареченої Гринкевича відцурався від неї

Раніше Соня Морозюк розповідала про дружбу з Володимиром Завадюком
колаж: glavcom.ua

Завадюк заявив, що картини Морозюк, які висіли в офісі «1+1», відправили художниці назад

Продюсер проєктів «1+1» Володимир Завадюк заявив, що не хоче асоціюватися із роботами художниці Соні Морозюк. Саме тому з офісу каналу та його кабінету зняли картини Морозюк, які художниця надала для тимчасової експозиції, та відправили їй назад. З особистого авто продюсер прибрав плівки з написами «Я тебе кохаyou» та «Києве мій». Про це він розповів в інтерв'ю Аліні Доротюк.

В одному зі своїх інтерв’ю художниця зізналась, що саме Володимир Завадюк (керівник департаменту Big Brave Events, Big Entertainment Shows 1+1 Media та креативний продюсер проєктів «Голос», «Голос. Діти», «Танці з зірками» тощо) був першим з відомих українців, хто повірив в її творчість. Це було ще до початку повномасштабної війни. Продюсер написав дівчині особисте повідомлення в Instagram та придбав її роботи для своєї колекції. 

«Перша картина – «Кохайте, поки є час». Мені це дуже відгукнулося, тому що тоді я був дуже закоханий. Мені здається, це було 15 тис. грн. Останню картину, яку я купив у Соні з написом «Цілуyou», я купив за 25 тис. грн», – розповів Завадюк.

Доротюк зауважила, що це далеко не ціна в $10 тис. за картину, яку називала Морозюк раніше. Завадюк припустив, що, можливо, в нього була особлива знижка. Також телепродюсер розмістив плівку з артом від екснареченої Романа Гринкевича на своєму автомобілі. Втім, зараз напису від Морозюк вже не має.

«Багато чув хейту, так само як і здивованих, схвильованих і радісних поглядів, коли вони, наприклад, бачили мою машину, і на ній було написано «Києве мій». Для мене це несло більший сенс, ніж просто чиясь творчість. Хоча я з великою повагою ставився до безумовно арту, який малювала Соня», – підсумував Завадюк. 

Іномарка Завадюка з написом від Морозюк
Іномарка Завадюка з написом від Морозюк
фото з відкритих джерел
Стер «мазню» Морозюк зі свого життя: відомий друг екснареченої Гринкевича відцурався від неї фото 1
фото з відкритих джерел

За словами продюсера, він завжди був проти корупції та кумівства. І хоча провина Морозюк не доведена, телепродюсер не може на цей час асоціювати себе з роботами Соні. Картини, які були на експозиції в офісі, команда Володимира повернула Морозюк. А ті, що в його приватній колекції, стоять вдома у кутку на другому поверсі. І, за словами Завадюка, чекають на подальше вирішення ситуації. 

«Після того, як ця історія набула розголосу, після того, як обличчям цього корупційного скандалу в тому числі стала Соня, після того, як із цим почали асоціювати її роботи, я як публічна людина, як opinion maker (людина, яка формує громадську думку, - «Главком»), людина, яка виготовляє великі проєкти, яка розповідає про свою місію, я категорично проти корупції, кумовства, усілякого крінжу, який може відбуватися у нашій країні, не можу на даний момент асоціювати себе з цими роботами, з цим артом, навіть якщо деякі з них для мене були дорогими, а безумовно так було», – сказав Завадюк.

Також продюсер наголосив, що у нього не було «глобальної дружби» з художницею, це «скоріше була колаба та співпраця». Після початку корупційного скандалу Завадюк написав Морозюк і «запитав, чи правда це». «Вона, звісно, написала мені свою позицію, написала, що ні. Єдине, що я порекомендував їй швидше озвучити свою позицію... Ви бачили її пости, до них можна ставитися по-різному, коментувати їх я не готовий», – зазначив Завадюк. 

Продюсер заперечив чутки, що Морозюк заплатила за колаборації з «1+1». За його словами, канал сам звернувся до неї та запропонував деякі спільні проєкти, за які вона не отримувала грошей. 

Зауважимо, раніше в одному з інтервʼю Соня Морозюк розповідала про дружбу з Володимиром Завадюком. «Напевно, з усіх селебриті я пронесу крізь життя у своєму серці знайомство з Володимиром Завадюком. Він був одним із перших відомих українців, хто повірив у мою творчість. Це сталося ще до війни, десь роки три тому. Вова написав мені в Instagram і придбав мої роботи до своєї приватної колекції. Для мене це була визначна мить!» – тішилася дівчина.

«Відтоді ми з ним десь впродовж півтора року спілкувалися у соцмережах, він завжди мене підтримував, писав приємні слова. А ось останній рік вже прям товаришуємо особисто і наразі плануємо спільні проєкти. А ще, до речі, я розфарбувала його автівку своїм фірмовим написом «Я тебе кохаyou» та «Києве мій»! Тож, це класна історія і професійного, і особистого зросту. Щоразу при зустрічі дякую Вові за те, що у певний момент мого життя він казав мені такі мотиваційні речі, які не давали опустити руки», – додала художниця.

Нагадаємо, наприкінці грудня Україну сколихнула новина про те, що львівський підприємець Ігор Гринкевич намагався дати керівнику ДБР хабар у розмірі $500 тис., аби той посприяв у поверненні майна, яке вилучили у підконтрольних йому фірмах у межах кримінального провадження. При цьому провадження стосується масштабних оборудок з закупівлями Міноборони. За попередніми даними ДБР, збитки можуть сягати понад 1 млрд грн. Печерський райсуд Києва обрав львівському бізнесмену запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ігоря Гринкевича звинувачують у розкраданні грошей на потреби військових. Завищені ціни на шоломи та бронежилети, відкриті кримінальні провадження, проблемні будівництва та не зовсім прозора благодійність – далеко не всі справи, у яких підозрюється Гринкевич та його рідні.

Одна з фірм, що фігурує в корупційному скандалі, зареєстрована на сина – Романа Гринкевича. Він є нареченим Соні Морозюк. Журналісти підозрюють, що кошти, які той отримав нечесним шляхом, вкладалися у кар'єру художниці та подарунки. Однак, сама дівчина все заперечує. За словами Морозюк, вона давно займається малюванням та досягла всього власними силами.

Згодом художниця Соня Морозюк й узагалі скасувала заручини із сином фігуранта корупційного скандалу Романом Гринкевичем. Дівчина заявила, що не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну. 

До слова, сім’я Гринкевичів відреагувала на корупційний скандал. Син львівського бізнесмена стверджує, що діяльність його родини відбувалась в умовах чинного законодавства. Родина Гринкевичів вважає, що скандал замовили.

18 січня ДБР оголосило в ​розшук сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича – Романа, якого правоохоронці викрили на оборудках із закупівлями одягу для ЗСУ. Згодом Державне бюро розслідувань пояснило, що відразу не могло його заарештувати, оскільки для цього потрібно назбирати достатньо доказів. 

А вже 22 січня сина львівського бізнесмена Романа Гринкевича затримано в Одесі при спробі перетину кордону. Цього ж дня Печерський районний суд Києва розпочав засідання, на якому обрали запобіжний захід сину львівського бізнесмена. Він – п’ятий підозрюваний в участі у злочинному угрупованні та шахрайстві, вчиненому в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах, у межах справи про постачання неякісного одягу для ЗСУ.

Суд задовольнив клопотання прокуратури та вирішив арештувати Гринкевича з можливістю застави в 500 млн грн. Сам чоловік заявив, що заставу у вказаному адвокатами розмірі вносити не буде. Справу він назвав замовною та повідомив, що в Одесі перебував з робочими справами та планував повернутися в Київ. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: