Актор Цимбалюк «пройшовся» по чоловіках-утікачах

Артист наголосив, що ніхто не має права сидіти, склавши руки
фото з відкритих джерел

До чоловіків, які накивали п’ятами з України, актор ставиться дуже негативно

Український актор Тарас Цимбалюк з початку агресивної війни залишався в Україні. Чоловік має чітку громадянську позицію, тому активно допомагає українським військовим в тилу. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

А ось чоловіків, які ганебно накивали п’ятами, актор зневажає. Він вважає, що жодна людина, що має український паспорт, не може бути байдужою до війни. А якщо людина втікає в такі часи, то краще, щоб вона взагалі не поверталася.

«Зловив себе на думці, що у мене, м'яко кажучи, відпало бажання спілкуватися зі знайомими чоловіками, які виїхали з України та абсолютно нічим не допомагають рідній країні в такий жахливий період. Таке безхребетне населення зовсім не потрібне перспективній Україні. Думаю, нехай краще такі «українці» миють посуд і обслуговують інші країни. І, звичайно, сюди не повертаються!» – заявив артист.

Він також відзначив тих людей, які під час зборів на армію скидають навіть найменші суми. Для Тараса це дуже зворушливо, адже у них може взагалі не бути можливості донатити, але вони це роблять.

«Буває пишуть у директі: «Тарасе, бачили ви там з Олійником знову щось закупили, у мене немає грошей, але є авто, можу відвезти броніки або амуніцію, вона ж важка...». Або пропонують допомогу в якості фізичної сили», – додав Цимбалюк.

Артист акцентував увагу на тому, що ніхто не має права сидіти, склавши руки.

«Є маса фронтів, які повинні безперервно працювати до настання перемоги», – резюмував Тарас.

Нагадаємо, що українські виконавці «Культурного десанту» Коля Серга, Саша Чемеров та Міша Крупін презентували пісню під назвою «Білгород», де іронічно поглянули на росіян. Композиція створена у жанрі шансону, автори закликають білгородців не боятися, адже скоро прийде свобода.

Додамо, що музикант Коля Серга разом з «Культурним десантом», який діє в Україні, в черговий раз відвідав деокуповані міста.  Вуличні художники, що входять до об'єднання, прикрасили фасади понівечених будинків патріотичними графіті, розпочавши рух #стіникультури. Музикант поділився на своїй сторінці в соцмережі знімками муралів.

Читайте також: Серга розповів, де зараз його батько, який не вірив в Україну і не пускав сина до ВСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: