У центрі Львова молодик напав на відомого українського блогера

Двоє молодиків напали на блогера під час знімання
фото: скріншот із відео

Ніколас Карма написав заяву у поліцію, яка уже порушила кримінальну справу

Увечері 18 травня в центрі Львова група молодиків розпилила перцевий балончик в обличчя блогеру Ніколасу Кармі (справжнє ім’я – Микола Бучак). У цей момент нападники викрикували гомофобні фрази. Блогер написав заяву до поліції. Деталі інциденту Ніколас Карма повідомив в Instagram.

Він розповів, що під час знімання відео на площі Ринок почув, як невідомі хлопці вигукували образливі та агресивні слова на його адресу. Блогер підійшов до них, а оператор зняв конфлікт на відео.

На кадрах видно, що Ніколас зробив зауваження хлопцям, мовляв, не варто вигукувати образи в спину.

На це один з юнаків відповів: «Мені не подобаються твої тіктоки, і я вважаю, що ти чуть-чуть гейської натуральності».

Після цього один з цих хлопців бризнув Кармі в обличчя перцевим балончиком та втік.

Блогер одразу поїхав до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Після цього він написав заяву до поліції.

У центрі Львова молодик напав на відомого українського блогера  фото 1

Зранку наступного дня, 19 травня, Ніколас Карма записав сторис в Instagram про те, що печіння шкіри, очей та носа досі не минуло. За словами медиків, так проявляється алергічна реакція.

У поліції Львівщини підтвердили виданню Zaxid.net, що порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (завдання легких тілесних ушкоджень). Блогеру поліціянти казали, що нападників вже знайшли.

«На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину», — написав Ніколас Карма.

Блогер став популярним завдяки роликам, у яких він запитує перехожих, скільки коштує їхній образ. Ніколас Карма знімає свої відео на вулицях Львова та інших українських міст. Він, зокрема, брав інтерв’ю в Джамали, Тіни Кароль, Наталії Могилевської та інших.

Блогер має понад 530 тисяч підписників у TikTok та понад 350 тисяч – у Instagram.

Раніше український відеоблогер Олексій Шкробинець, більш відомий широкому загалу як автор YouTube-каналу Geek Journal Тайлер Андерсон, повідомив про вступ до лав Збройних сил України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: