Народна депутатка Марія Мезенцева після таємного роману вийшла заміж

Новоспечене подружжя тримало свої стосунки в секреті – до цього ніхто не знав, що вони зустрічалися
фото: Марія Мезенцева/Instagram

Обранцем Мезенцевої став військовий Юрій Федоренко

Нардепка від «Слуги народу» і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів Ахіллкс 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка, депутат Київради Юрій Федоренко уклали шлюб. Про це Мезенцева повідомила в Instagram і показала фото з розпису. Народна депутатка обрала для урочистої події білу весільну сукню з відкритою спиною і шлейфом, а комбат Федоренко одягнув парадну військову форму з відзнаками.

33-річний Федоренко і 35-річна Мезенцева уклали шлюб в одному зі столичних сервіс-центрів Готово. «Любов переможе», – прокоментувала нардепка. Церемонія розпису відбулася ще 24 квітня, у так звану дзеркальну дату (24.04. 2024, – ред), але тільки 19 травня Мезенцева розповіла про це публічно.

Новоспечене подружжя тримало свої стосунки в секреті – до цього ніхто не знав, що вони зустрічалися.

Це перший шлюб нардепки. Юрій Федоренко, згідно з декларацією, одружився вдруге. Депутат і військовослужбовець був у шлюбі з Аліною Корнієць.

Раніше комедійна акторка та учасниця «Дизель Шоу» Вікторія Булітко розповіла, що  виходить заміж за музиканта Кирила Поповича.

Читайте також: Десять зворушливих історій про кохання та війну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: